Valentijnsactie

Natuurlijk kunnen we Valentijnsdag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wanneer je voor 14 februari een loveshoot boekt, krijg je deze voor €175 in plaats van de reguliere prijs van €250.

LET OP: Je kunt de loveshoot ook inplannen op een datum ná 14 februari, zolang je de shoot boekt voor 14 februari. De actie is niet geldig in combinatie met bruidsfotografie en andere soorten fotosessies. Er zijn 5 plekken beschikbaar voor dit tarief. Op = op.

Loveshoot

Tijdens een ochtend, middag, of avond leer ik graag jou en je partner kennen. Juist wie jullie zijn als je samen bent. Niet de statische portretten, wel de echte momenten.

We zullen de foto's maken op een locatie waar jullie een fijn gevoel bij hebben: je eigen huisje, het bos waar je graag komt, of juist het koffietentje waar je een eerste date hebt gehad.

Wat kun je verwachten?

We zullen de tijd nemen om kennis te maken en elkaar wat beter te leren kennen. Het kan zijn dat je nooit echt samen voor de camera hebt gestaan en het is dus vooral belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en dat de loveshoot een ontspannen en fijne ervaring is!

Een loveshoot duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en jullie ontvangen na afloop een uitgebreide fotoselectie van tenminste 20 foto's in een digitale galerij.

Praktische informatie

○ Je ontvangt een zorgvuldig bewerkte fotoselectie van tenminste 20 foto's.

○ Een fotosessie duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur: dit is geen harde eis, maar vooral een richtlijn. Het belangrijkste is dat jullie uiteindelijk foto's hebben waar je je in herkent en waar je blij van wordt.

○ De foto's worden aangeleverd in een digitale galerij van waaruit je de foto's op hoge resolutie kunt downloaden - geschikt voor print.

○ Reiskosten naar locaties op een afstand van maximaal 20 kilometer vanaf Amersfoort zijn inbegrepen. Locaties daarbuiten zijn €0,24 per extra kilometer.

Boek hier je loveshoot

Bedankt voor je bericht! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Oeps! Daar ging iets fout.