Bruidsfotografie - Wat is júllie verhaal?

Soms komt het besef hard binnen. In ons kleine landje alleen al, leven miljoenen mensen. Mensen met ouders, kinderen en geliefden. Ieder van die mensen heeft herinneringen, heeft mooie en minder mooie gebeurtenissen meegemaakt en heeft lief: er zijn zó ontzettend veel verhalen om te delen en om deelgenoot van te zijn. Het is voor mij belangrijk om die verhalen op handen te dragen. Wie zijn die mensen om je heen? Wie ben jíj? Wat maakt het leven voor jou waardevol? 

indra_mark_bruidspromo.jpg
indra_mark_bruidspromo.jpg

 

Niet de statische portretten, wel de echte momentjes.  Zodat je jaren later door de foto's heen kunt bladeren en de momenten weer herleeft als de dag van gisteren. De bruiloft is een ontzettend belangrijke dag waarin jullie centraal staan en waarbij alles mag en kan: ben je juist op zoek naar specifieke beelden, een originele setting of iets heel kleinschaligs? Jullie bepalen en ik zal jullie zo goed mogelijk ondersteunen in je wensen.

Nadat we elkaar wat beter hebben leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek, zullen we samen kijken naar wat jullie willen. Ben je op zoek naar iemand die jóuw verhaal vertelt? Neem je tijd, laten de beelden op je inwerken en wanneer je er klaar voor bent, kijk ik ernaar uit om van je te horen!

 

1000
150

200

in overleg

Investering

6 uur fotografie + uitgebreide digitale fotoselectie + mini album                   
+ impressie van het feest   

pre-wedding shoot / after-wedding shoot

upgrade van het album 

 

 
indra_mark_bruidspromo.jpg
indra_mark_bruidspromo.jpg
indra_mark_bruidspromo.jpg
indra_mark_bruidspromo.jpg
indra_mark_bruidspromo.jpg